Hatékonyság - klinikai tapasztalatok

 

 

A B17 vitamint egyes külföldi magánklinikák évek óta használják és vizsgálják a hatékonyságát. Ezen klinikák hozzáférhető tapasztalatai, valamint a certifikáció alapján szerkesztettük ezt az oldalt:

 

Általános tapasztalat, hogy a B17 vitamint (laetrile, amigdalina) az egyszerűsége és a célszerűsége teszi annyira hatékonnyá, de mindig megfelelően nagy dózisnak kell a beteg szervezetébe bekerülnie ahhoz, hogy a rákos sejteket számottevően kiirtsa. A dózis nagyságát mindig a betegség állapota, a daganati sejtek relatív tömege határozza meg. Az alkalmazott dózisok nagysága 3.000 mg - 18.000 mg-ig terjedhet, mindenféle káros mellékhatás nélkül.

 

Használja a dózisválasztó programunkat az önnek szükséges Bio B17 vitamin kúra illetve mennyiség megállapításához !

 

- Olvassa el a gyógyult betegeink hozzászólásait! >>>

 

Sárgabarack

 

Klinikai statisztikák a betegség és dózis függvényében

 

1. Friss daganat esetében

(ha nincs áttét és a daganati sejtek száma nem nagy, illetve kicsi a daganat), a klinikák általában 24 - 26 napos "alapkúrát" írnak elő. A kúra után alapos vizsgálatot végeznek és megállapítják a további kezelések mikéntjét. Ha a daganati sejtek már nem, vagy alig mutathatók ki, akkor fenntartó dózisra váltanak és a beteget hazaengedik. Ha a rákos daganat még erősen érzékelhető, csak kevésbé fejlődött vissza, akkor újabb kúra következik, de emelt dózissal. Ennek hatására a rákos daganat, ha nem valami speciális fajtáról van szó, általában eltűnik. Nagyon jól reagál a B17 vitaminra az agydaganatok több fajtája is.

A tapasztalatok szerint a B17 vitaminos kezelés alatt egy Alkáli sós kúra nagyban növeli a hatékonyságot, különösen a hatóanyagok számára nehezen elérhető helyeken lévő daganatok esetében.

A Bio B17 vitamin adagolása speciális, ezért ezt a készítménnyel együtt személyre szabva adjuk át önnek! Ne kísérletezzen vele, mert az internet egyéb helyein keringő adagolási útmutatók a legtöbb esetben elévültek és hatástalanok.

A betegek gyógyulási esélye ebben a stádiumban a klinikai statisztikák alapján 60 - 80 %.

Sárgabarack

2. Kialakult elsődleges daganat esetében

(ha nincs, vagy gyenge az áttét, esetleg nagyobb daganat), a klinikák általában 26-29 napos " erős" kúrát írnak elő, speciális adagolással. (Ennek leírását a nálunk vásároló betegek megkapják !) A kúra után alapos vizsgálatot végeznek és megállapítják a további kezelések mikéntjét. Ha a daganati sejtek már nem, vagy alig mutathatók ki, akkor fenntartó dózisra váltanak és a beteget hazaengedik. Ha a rákos daganat még erősen érzékelhető, csak kevésbé fejlődött vissza, akkor újabb kúra következik, de emelt dózissal. Ha a beteg nehezen terhelhető, vagy rossz egészségi állapotban van, vagy a rákos daganati sejtek száma érezhetően csökkent, akkor a dózist nem emelik meg, hanem kétszer megismétlik az "erős" kúrát. Ennek hatására a rákos daganat, ha nem valami speciális fajtáról van szó, általában eltűnik. Használja

A tapasztalatok szerint a B17 vitaminos kezelés alatt egy Alkáli sós kúra nagyban növeli a hatékonyságot, különösen a hatóanyagok számára nehezen elérhető helyeken lévő daganatok esetében.

Dózisválasztó programunkat az önnek szükséges Bio B17 vitamin kúra illetve mennyiség megállapításához!A betegek gyógyulási esélye ebben a stádiumban a statisztikák alapján 40 - 70 %.

 

3. Áttétes daganat esetében

(ha az áttét kialakult, esetleg több szervet is érint, de a beteg állapota jó) a klinikák általában 29-32 napon keresztül "emelt" kúrát írnak elő. A kúra után alapos vizsgálatot végeznek és megállapítják a további kezelések mikéntjét. Ha a daganati sejtek száma csökkent, de nem jelentősen, akkor tovább emelik a dózist. Ha a beteg nehezen terhelhető, vagy rossz egészségi állapotban van, vagy a rákos daganati sejtek száma érezhetően csökkent, akkor a dózist nem emelik meg, hanem egyszer, vagy kétszer megismétlik az "emelt" kúrát. Ennek hatására a rákos daganat, ha nem valami speciális és ritka fajtáról van szó, általában eltűnik. Használja Dózisválasztó programunkat az önnek szükséges Bio B17 vitamin kúra illetve mennyiség megállapításához !

A tapasztalatok szerint a B17 vitaminos kezelés alatt egy Alkáli sós kúra nagyban növeli a hatékonyságot, különösen a hatóanyagok számára nehezen elérhető helyeken lévő daganatok esetében.

Ha a rákos sejtek száma minimális szintre fenntartó dózisra váltanak. A Bio B17 vitamin adagolása speciális, ezért ezt a készítménnyel együtt személyre szabva adjuk át önnek! Ne kísérletezzen vele, mert az internet egyéb helyein keringő adagolási útmutatók a legtöbb esetben elévültek és hatástalanok. A betegek gyógyulási esélye ebben a stádiumban a klinikai statisztikák alapján 30 - 60 %.

 

Sárgabarack

4. Súlyos, áttétes daganat, végstádium esetében

nem javasolják a kezelést, mert olyan nagy dózist kellene beadni a betegnek, amit az egyébként legyengült szervezete, már nem képes felvenni és kiválasztani.

 

- Olvassa el a gyógyult betegeink hozzászólásait! >>>

 

 

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy nagyobb daganati sejtszám esetén a ráksejtek pusztulása toxinokat juttat a szervezetbe, amik fáradtságot, közérzetromlást okozhatnak. Ezek eltávolítására javasoljuk, hogy fogyasszon naponta több alkalommal méregtelenítő, májserkentő teát, (A gyógynövény boltokban többféle is kapható!)  vagy a Legalon nevű készítményünket! Ha a beteg kiválasztása nem jó, vagy gyorsabb méregtelenítésre van szükség, akkor inkább a Tationil injekció használatát javasoljuk, napi 2 ampullás dózisban!

 

A Bio B17 készítményekben a káros, szabad cián mennyisége az egészségügyi határérték kb. századrésze. Tehát egyáltalán nem mérgezők!

 

Bio B17 vitamin

 

A Bio B17 vitamin kúráinkat a megrendelés oldalunkon rendelheti meg !

 

Az alapkúra ára : 168.000 Ft, az erős kúra : 280.000 Ft,

az emelt kúra : 390.000 Ft

Érdekességek (Érdemes elovasni, letölteni !)